- Lid sinds
- 20 sep 2006
- Berichten
- 1.247
- Waardering
- 107
- Lengte
- 1m86
- Massa
- 96kg
- Vetpercentage
- 15%
Nou ik ga dan ook maar cutten en een cutlog bijhouden. Na er een paar hier gelezen te hebben ben ik het zat met de blubber en gemotiveerd om te cutten Het doel is om zo ongeveer op 10% te komen. Voor-foto's:
[Afbeelding niet meer beschikbaar][Afbeelding niet meer beschikbaar]
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
Zoals je ziet staat mn borst er ook raar op, hoop dat het voornamelijk door het vet komt (zit aan de ene kant meer vet als de andere kant, kan het voelen) en dat het door het cutten weer netjes komt. En tja mn benen, ben er afgelopen weken weer mee bezig geweest na lange tijd er niks aan gedaan te hebben door blessures van het hardlopen. En tja, ecto for life!
Via de handige voeding macro bij het boek BFFM kom ik uit op:
Age 29, Length 1.86, Weight 98, Bodyfat 20% (gegokt maar denk dat t wel klopt)
Lean Body Mass : 78,4
Calorieën voor onderhoud: 3198 (Catch mcArdle)
Maar na de tip van Cutmetperen kom ik op 2880 calorieën om op te cutten.
Hoe mijn dag er uit gaat zien (Als het beter kan, je bent altijd welkom om het te posten)
7 uur ontbijt: 250 gram kwark, banaan, halve liter melk, 50 gram brinta in de blender
(Normaal drink ik dat in 1 x maar denk nu beter 2 x... 1e helft om 7 uur en andere helft om 8 uur, want ik denk dat mn maag daar groter door is geworden)
10 uur: Half uur touwtje springen
10u30 tussendoor: 2 Bruine boterhammen, 50 gram kipfilet en een appel
12u30 Lunch: 25 gram rijst, 100 gram kipfilet en 3 eieren (scrambled)
14 uur tussendoor: 2 Bruine boterhammen, 50 gram kipfilet, 30 gram whey in water
15 uur: 3 Kwartier KT, half uur gemiddeld intensieve cardio op de crosstrainer/treadmill, daarna 20 minuten fietsen naar huis op een stevig tempo
En van wat ik zo'n beetje heb gelezen hier en daar, lijkt t me een goed idee tussen de KT en de cardio 30 gram whey in water te zuipen.
17 uur diner: 50 gram rijst, 150 gram kipfilet, 100 gram broccoli, 10 gram zonnebloemolie
Tussendoor een glas melk
20 uur tussendoor: 100 gram tonijn uit water
21 uur tussendoor: 35 gram cashewnoten
22u30 Laatste maaltijd: 250 gram kwark, beetje melk om t vloeibaar te maken in de blender en 30 gram whey
Natuurlijk drink ik de hele dag water, ongeveer 2 liter. Slik ook vitaminen/mineralen en chondroitine/glucosamine. 5 gram creatine per dag.
Totaal calorieën : 2860 E/K/V:40/37/23
4x per week krachttraining met UB/LB schema, op rustdagen denk ik half uur/3 kwartier touwtje springen (ben nog noob). 1x in de week heen en weer fietsen naar me tante om te zonnebanken en dat is dus bij elkaar 35 km ongeveer.
Ik weeg nu wel een paar weken 100, maar van 98 naar 100 is in een week tijd gegaan, dus vocht lijkt me.
Nou ja ik denk dat het wel vrij gedetailleerd is zo dus enige wat me rest is te starten en dit log bij te houden komende maandag van start!
[Afbeelding niet meer beschikbaar][Afbeelding niet meer beschikbaar]
Update 28 februari
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
[Afbeelding niet meer beschikbaar][Afbeelding niet meer beschikbaar]
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
Zoals je ziet staat mn borst er ook raar op, hoop dat het voornamelijk door het vet komt (zit aan de ene kant meer vet als de andere kant, kan het voelen) en dat het door het cutten weer netjes komt. En tja mn benen, ben er afgelopen weken weer mee bezig geweest na lange tijd er niks aan gedaan te hebben door blessures van het hardlopen. En tja, ecto for life!
Via de handige voeding macro bij het boek BFFM kom ik uit op:
Age 29, Length 1.86, Weight 98, Bodyfat 20% (gegokt maar denk dat t wel klopt)
Lean Body Mass : 78,4
Calorieën voor onderhoud: 3198 (Catch mcArdle)
Maar na de tip van Cutmetperen kom ik op 2880 calorieën om op te cutten.
Hoe mijn dag er uit gaat zien (Als het beter kan, je bent altijd welkom om het te posten)
7 uur ontbijt: 250 gram kwark, banaan, halve liter melk, 50 gram brinta in de blender
(Normaal drink ik dat in 1 x maar denk nu beter 2 x... 1e helft om 7 uur en andere helft om 8 uur, want ik denk dat mn maag daar groter door is geworden)
10 uur: Half uur touwtje springen
10u30 tussendoor: 2 Bruine boterhammen, 50 gram kipfilet en een appel
12u30 Lunch: 25 gram rijst, 100 gram kipfilet en 3 eieren (scrambled)
14 uur tussendoor: 2 Bruine boterhammen, 50 gram kipfilet, 30 gram whey in water
15 uur: 3 Kwartier KT, half uur gemiddeld intensieve cardio op de crosstrainer/treadmill, daarna 20 minuten fietsen naar huis op een stevig tempo
En van wat ik zo'n beetje heb gelezen hier en daar, lijkt t me een goed idee tussen de KT en de cardio 30 gram whey in water te zuipen.
17 uur diner: 50 gram rijst, 150 gram kipfilet, 100 gram broccoli, 10 gram zonnebloemolie
Tussendoor een glas melk
20 uur tussendoor: 100 gram tonijn uit water
21 uur tussendoor: 35 gram cashewnoten
22u30 Laatste maaltijd: 250 gram kwark, beetje melk om t vloeibaar te maken in de blender en 30 gram whey
Natuurlijk drink ik de hele dag water, ongeveer 2 liter. Slik ook vitaminen/mineralen en chondroitine/glucosamine. 5 gram creatine per dag.
Totaal calorieën : 2860 E/K/V:40/37/23
4x per week krachttraining met UB/LB schema, op rustdagen denk ik half uur/3 kwartier touwtje springen (ben nog noob). 1x in de week heen en weer fietsen naar me tante om te zonnebanken en dat is dus bij elkaar 35 km ongeveer.
Ik weeg nu wel een paar weken 100, maar van 98 naar 100 is in een week tijd gegaan, dus vocht lijkt me.
Nou ja ik denk dat het wel vrij gedetailleerd is zo dus enige wat me rest is te starten en dit log bij te houden komende maandag van start!
Update 28 februari
[Afbeelding niet meer beschikbaar]