- Lid geworden
- 23 mei 2007
- Berichten
- 8
- Waardering
- 0
hierzo een schema dat ik heb samengesteld
ik heb wel nog niet zo veel verstand van voeding maar moesten jullie opmerkingen hebben verbeter maar alvast thnx
Ontbijt (7uur) :
3 snede grijs/bruin brood
eiwitrijk beleg :
45gr. rosbief, of
45gr. gerookt rundsvlees, of
50gr. magere ham, of
35gr. mager ontbijtspek, of
50gr. kip, of
50gr. kalkoen, of
1 ei, of
100gr. magere platte kaas, of
35gr. magere smeerkaas.
10 uur :
yoghurt of platte kaas! (500gr zonder suiker.)
lunch( 12 uur) :
3 snede grijs/bruin brood (35gr.)
eiwitrijk beleg (zie ontbijt),
*Drink minstens 2 liter plat water (niet bruisend) per dag
4 uur:
yoghurt 500gr (zonder suiker!(of vervanging van suiker) ook lekker als je het mengt met "efi aardbei confituur".
diner (6 uur) :
3 sneden grijs/bruin brood (35gr.)
eiwitrijk beleg (zie ontbijt)
rauwkost of gekookte groenten of 1 stuk vers fruit (150 gr)
20uur:
250ml soep zonder aardappelen en bindmiddelen, met veel groenten op basis van ontvette bouillon of water
*geroosterd mager vlees of vis of kip
*in water gekookte groenten (zoveel je maar wil)
*gekookte, gestoomde of aardappelen in de schil (100gr.)
ik heb wel nog niet zo veel verstand van voeding maar moesten jullie opmerkingen hebben verbeter maar alvast thnx
Ontbijt (7uur) :
3 snede grijs/bruin brood
eiwitrijk beleg :
45gr. rosbief, of
45gr. gerookt rundsvlees, of
50gr. magere ham, of
35gr. mager ontbijtspek, of
50gr. kip, of
50gr. kalkoen, of
1 ei, of
100gr. magere platte kaas, of
35gr. magere smeerkaas.
10 uur :
yoghurt of platte kaas! (500gr zonder suiker.)
lunch( 12 uur) :
3 snede grijs/bruin brood (35gr.)
eiwitrijk beleg (zie ontbijt),
*Drink minstens 2 liter plat water (niet bruisend) per dag
4 uur:
yoghurt 500gr (zonder suiker!(of vervanging van suiker) ook lekker als je het mengt met "efi aardbei confituur".
diner (6 uur) :
3 sneden grijs/bruin brood (35gr.)
eiwitrijk beleg (zie ontbijt)
rauwkost of gekookte groenten of 1 stuk vers fruit (150 gr)
20uur:
250ml soep zonder aardappelen en bindmiddelen, met veel groenten op basis van ontvette bouillon of water
*geroosterd mager vlees of vis of kip
*in water gekookte groenten (zoveel je maar wil)
*gekookte, gestoomde of aardappelen in de schil (100gr.)