Ga Terug   DutchBodybuilding.com forum > Hoofdfora > Oefeningen > Herstel en blessures

Antwoord
Oud 2 July 2012, 12:55  
fleke
Novice
 
Stats: M 1m82 82kg -
Scheur schouderkapsel

Advertentie
beste mensen,

Rond sept 2011 heb ik last gekregen van mijn schouder, naja dokter bezocht en 1 maand relatieve rust gehouden, hierna begonnen met fysiotherapie veelal RC oefeningen gedaan en gestopt met borst training, chinups heb ik nog wel een periode gedaan, maar rond dec daar ook volledig mee gestopt. Therapeut dacht aan supraspinatus impingement, zodoende veelal rust gehouden. Begin 2012 foto's in het ziekenhuis laten maken, hierop was alleen wat bursitis te zien verder niets. Verder gegaan met wat fysiotherapie en veelal rust gehouden, nu heb ik vorige week donderdag een kijkoperatie gehad waaruit blijkt dat ik een scheur in mijn schouderkapsel heb. De oprthopeed heeft mij geadviseerd om voor 2 maanden intensief te gaan trainen hierna kunnen we bepalen of er verbetering heeft opgetreden en of we een vervolg operatie moeten gaan uitvoeren.

Natuurlijk was ik erg blij met het advies dat ik weer kan gaan trainen, alleen weet ik niet in hoeverre mogelijke training mijn blessure kan verergeren. Hopelijk zijn er mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt die mij advies kunnen geven, ik sta te spingen om weer te gaan trainen maarja is dit wel slim? daarnaast weet ik niet in hoeverre een fysiotherapeut hier goed advies over kan geven, ik ben wat skeptisch geworden na deze lange vervelende periode. verder kickbokste ik ook altijd graag nu vraag ik mij af of dit kwaad kan?

Het verhaal is misschien wat onsamenhangend, maarja advies zal zeer gewaardeerd worden

groetjes!

  Met citaat antwoorden
Oud 4 July 2012, 16:37  
fleke
Novice
 
Stats: M 1m82 82kg -
Oke ik heb het ziekenhuis gebeld en blijk een bankart laesie te hebben, heeft iemand hier ervaring mee?
  Met citaat antwoorden
Oud 4 July 2012, 23:19  
Cobblepot
Advanced Bodybuilder
 
Cobblepot's Avatar
 
Stats: M 34j 1m83 96kg 15%
Vraag een 2nd opinion, hiermee zou ik geen advies durven volgen van een forum. Enige advies wat ik je kan geven is rotator cuff oefeningen (even youtuben) en deze voorleggen aan je therapeut.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Snel Reageren
Bericht:
Opties
Oud topic waarschuwing
Dit topic, of de laatste post, is meer dan 1151 dagen oud. Het is heel waarschijnlijk dat de discussie afgelopen is, dus bumpen heeft geen zin.
Als je toch denkt dat het nodig is om te reageren, dan kan je dit alsnog doen.
Topic opties