Fitness Seller

Wei-poeder bakken?

Bezoekers in dit topic

jopie12

Cool Novice
15 jaar lid
Lid geworden
17 jul 2004
Berichten
180
Waardering
0
Lengte
1m70
Massa
85kg
Vetpercentage
25%
Als je weipoeder bakt in een pannekoek of cake.. whatever... tast dat dan ook de structuur en dus de voedingswaarde er van aan?
 
nope...veel bb'ers gooien whey door de pannenkoek om het een beter smaak te geven en om het eiwit gehalte te verhogen
 
volgens mij gebeurde er iets met de constructie van de aminozuren, maar dat is geen ramp zolang dit niet je enige eiwit bron is:D
 
Ik zou niet zomaar ieder eiwitpoeder verhitten.

Bij ongeprepareerde producten worden boven de 47gr C lycine en tryptofaan vernietigd waardoor de BW naar 0 kan zakken. :(

Alleen als er bij vermeld wordd dat het verhit kan worden kan je het bij koken gebruiken, maar verders is het een afrader.
 
Je zou bijvoorbeeld ook de eiwit poeder erop kunnen doen, als je een lekker smaakje hebt. Of als je vanille hebt meng je het met een beetje vanille suiker en dan op de pannenkoek, nog niet geprobeerd maar volgens mij goed te eten
bij voorkeur pannenkoeken bakken met olie en niet met margarine
 
Back
Naar boven