- Lid geworden
- 13 jan 2005
- Berichten
- 1.328
- Waardering
- 33
Benodigdheden:
Pasta (bijvoorbeeld wokkels) (350 gram)
- Kipfilet (500 gram)
- Parmezaanse kaas, geschaafd ( deze heb ik vandaag weggelaten)
- groene pesto ( 1 flinke eetlepel )
- olijfolie
- zout en peper
- eventueel zongedroogde tomaatjes en / of rode paprika Alle hoeveelheden zijn naar eigen smaak
bereidingswijze
- Bak de kipfilet met wat zout en peper, laat hem afkoelen en snijdt aan stukjes.
- Kook de pasta in water met wat zout en giet af.
- Meng de pasta met de kipfilet, een flinke klodder pesto en de parmezaanse kaassnippers.
- Voeg eventueel ook de tomaat en paprika toe.
- Voeg nu de olijfolie toe net zo veel totdat de salade lekker smeuig is.
- Kruid met zout en peper naar smaak.
- Zet hem tot gebruik in de koelkast.
Ideaal om mee te nemen of om gewoon op te eten. Of alles in 1 keer voor enorme honger.. anders kleine porties
Voedingswaarde weet ik zo niet, maar er zit wat olijfolie in. Misschien 3 of 4 eetlepels hooguit.
Pasta (bijvoorbeeld wokkels) (350 gram)
- Kipfilet (500 gram)
- Parmezaanse kaas, geschaafd ( deze heb ik vandaag weggelaten)
- groene pesto ( 1 flinke eetlepel )
- olijfolie
- zout en peper
- eventueel zongedroogde tomaatjes en / of rode paprika Alle hoeveelheden zijn naar eigen smaak
bereidingswijze
- Bak de kipfilet met wat zout en peper, laat hem afkoelen en snijdt aan stukjes.
- Kook de pasta in water met wat zout en giet af.
- Meng de pasta met de kipfilet, een flinke klodder pesto en de parmezaanse kaassnippers.
- Voeg eventueel ook de tomaat en paprika toe.
- Voeg nu de olijfolie toe net zo veel totdat de salade lekker smeuig is.
- Kruid met zout en peper naar smaak.
- Zet hem tot gebruik in de koelkast.
Ideaal om mee te nemen of om gewoon op te eten. Of alles in 1 keer voor enorme honger.. anders kleine porties
Voedingswaarde weet ik zo niet, maar er zit wat olijfolie in. Misschien 3 of 4 eetlepels hooguit.
Laatst bewerkt: