Tyrael
Dutch Bodybuilder
- Lid geworden
- 15 jun 2011
- Berichten
- 478
- Waardering
- 21
- Lengte
- 1m84
- Massa
- 95kg
Beste,
Ik heb nog nooit iemand gesproken die dit ook heeft nagedaan dus wil ik het graag met jullie delen.( ik doe het zelf altijd)
Vele mensen onder ons bakken graag eieren maar dat kost tijd en er wordt ook olie bij gedaan wat eigenlijk ongezond is.
Met dit recept krijg je een soort van gebakken ei dat zonder olie is gebakken en dat nog eens in korte tijd.
Wat heb je nodig:
Magnetron
snufje zout
(soep)kom of groter
2 eieren,( kan altijd meer eieren doen afhankelijk van hoe groot je kom is of waar je het ook in doet.)>moet je zelf ff mee experimenteren.
Komijn( eventueel voor de smaak)
Olijfolie( ook voor de smaak).
Hoe bereid je het?
Je pakt 2 eieren en je wast ze. Klop ze en doe ze in een (soep) kom.
Doe een snufje zout erbij en roer goed totdat het een geel mengel is.
Zet de magnetron gewoon om hoog vermogen en stop de kom erin.
tussen 1 a 1.30minuut is voldoende , blijf kijken totdat het hele gebeuren omhoog wilt gaan zeg maar , zodra dat gebeurt zet de magnetron uit en haal de kom eruit. Doe er wat komijn bij en eventueel een beetje olijf olie.
Ik eet het met mn handen en brood , maar je kan het altijd met een vork/mes snijden en eruithalen en eventueel op je broodje doen.
Voor de geinteresseerden zal ik binnenkort ff een foto tje hierzetten
P.S let op
Bij mij duurt het 1:30min ongeveer totdat het helemaal klaar is dus blijf kijken naar de magnetron en zodra de hele zooi omhoog wil komen dan doe je hem uit. Dan is ie namelijk klaar.
Ik heb nog nooit iemand gesproken die dit ook heeft nagedaan dus wil ik het graag met jullie delen.( ik doe het zelf altijd)
Vele mensen onder ons bakken graag eieren maar dat kost tijd en er wordt ook olie bij gedaan wat eigenlijk ongezond is.
Met dit recept krijg je een soort van gebakken ei dat zonder olie is gebakken en dat nog eens in korte tijd.
Wat heb je nodig:
Magnetron
snufje zout
(soep)kom of groter
2 eieren,( kan altijd meer eieren doen afhankelijk van hoe groot je kom is of waar je het ook in doet.)>moet je zelf ff mee experimenteren.
Komijn( eventueel voor de smaak)
Olijfolie( ook voor de smaak).
Hoe bereid je het?
Je pakt 2 eieren en je wast ze. Klop ze en doe ze in een (soep) kom.
Doe een snufje zout erbij en roer goed totdat het een geel mengel is.
Zet de magnetron gewoon om hoog vermogen en stop de kom erin.
tussen 1 a 1.30minuut is voldoende , blijf kijken totdat het hele gebeuren omhoog wilt gaan zeg maar , zodra dat gebeurt zet de magnetron uit en haal de kom eruit. Doe er wat komijn bij en eventueel een beetje olijf olie.
Ik eet het met mn handen en brood , maar je kan het altijd met een vork/mes snijden en eruithalen en eventueel op je broodje doen.
Voor de geinteresseerden zal ik binnenkort ff een foto tje hierzetten
P.S let op
Bij mij duurt het 1:30min ongeveer totdat het helemaal klaar is dus blijf kijken naar de magnetron en zodra de hele zooi omhoog wil komen dan doe je hem uit. Dan is ie namelijk klaar.