Ga Terug   DutchBodybuilding.com Forum > Andere Populaire Topics > Anabolen > Is het Echt of Nep?

Antwoord
 
Topic Opties Zoek in Topic Weergave Modus
Oud 5 January 2005, 22:20   #1
Novice
 
Rahu's Avatar
 
Geregistreerd: Jan 2005
Leeftijd: 25
Geslacht:
Posts: 22
Casino cash: €250
Karma Power: 0 Rahu is op een gedistingeerde weg
Turkse Primo echt?  

Hey jongens k zag op bodypage dat er nieuwe turkse primo fakes op de markt zijn gekomen... Ze lijken egt mannen, dus wat vinden jullie van deze primo's en deca's? Deca's lijken me wel egt...http://pic14.picturetrail.com/VOL512...8/79637499.jpg


http://pic14.picturetrail.com/VOL512...8/79637544.jpg
__________________
-=BuiLDiNG iN PRoGReSS=-
Rahu is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 January 2005, 22:30   #2
Dutch Bodybuilder
 
builder's Avatar
 
Geregistreerd: Sep 2003
Locatie: eindhoven
Geslacht: M
Posts: 460
Casino cash: €250
Karma Power: 6 builder heeft een spectaculair aura over zichbuilder heeft een spectaculair aura over zichbuilder heeft een spectaculair aura over zich
Re: Turkse Primo echt?  

die deca heb ik ook gehad. volgens mij is ie wel echt.
builder is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 January 2005, 22:56   #3
Deep Water
Elite Member
 
Navy's Avatar
 
Geregistreerd: Nov 2003
Locatie: Nederland
Geslacht: M
Posts: 2.008
Casino cash: €23000
Karma Power: 11
Navy is herboren in de Dier realmNavy is herboren in de Dier realmNavy is herboren in de Dier realm
Bekijk Galerij (1 foto's)
Re: Turkse Primo echt?  

gelukkig was de laatste update van bodypage in 2003!! die "nieuwe" primo's zijn nu inmiddels alweer over datum.
__________________
I Don't Follow In Footsteps, I'm Makin' My Own.

Ik Heb Een Kop Als Een Potvis, Maar Er Zit Geen Tyfus In.

email: navy@safe-mail.net
Navy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 January 2005, 23:02   #4
**DIESEL POWER**
Elite Member
 
dutch windmill's Avatar
 
Geregistreerd: Oct 2002
Locatie: Rotturdam
Leeftijd: 31
Geslacht: M
Posts: 1.920
Casino cash: €3650
Karma Power: 18
dutch windmill is herboren in de Halfgod realmdutch windmill is herboren in de Halfgod realmdutch windmill is herboren in de Halfgod realmdutch windmill is herboren in de Halfgod realmdutch windmill is herboren in de Halfgod realm
Re: Turkse Primo echt?  

Primo is fake, deca is echt maat..

Grt. Rico
__________________
***Geweld eindigt waar respect begint***
_______________________________________

------<///////////}--I

Disclaimer:
Alles wat ik hier schrijf is suggestief. Ik ben geen dokter dus zal ook nooit dokters adviezen kunnen geven.
dutch windmill is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 January 2005, 00:48   #5
Novice
 
Rahu's Avatar
 
Geregistreerd: Jan 2005
Leeftijd: 25
Geslacht:
Posts: 22
Casino cash: €250
Karma Power: 0 Rahu is op een gedistingeerde weg
Re: Turkse Primo echt?  

is er eigenlijk nog wel primo op de markt?
__________________
-=BuiLDiNG iN PRoGReSS=-
Rahu is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 January 2005, 00:49   #6
Novice
 
Rahu's Avatar
 
Geregistreerd: Jan 2005
Leeftijd: 25
Geslacht:
Posts: 22
Casino cash: €250
Karma Power: 0 Rahu is op een gedistingeerde weg
Re: Turkse Primo echt?  

alleen die van gs geloof ik he...
__________________
-=BuiLDiNG iN PRoGReSS=-
Rahu is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Bookmark topic

Topic Opties Zoek in Topic
Zoek in Topic:

Uitgebreid Zoeken
Weergave Modus

Post Regels
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smilies staan Aan
[IMG] code staat Aan
HTML code staat Uit
Trackbacks are Uit
Pingbacks are Uit
Refbacks are Uit
Forumsprong



Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:41.



©2008 Dutchbodybuilding.com - Fitness forum - Bodybuilding forum