Fitness Seller

HGH Somatrope Pharm Chemical 15iu

Bezoekers in dit topic

georgemcfly

Cool Novice
15 jaar lid
Lid geworden
28 okt 2005
Berichten
121
Waardering
0
Iemand ervaring met HGH Somatrope Pharm Chemical 15iu

Foto's zijn niet van mij, maar zijn identiek.

hgh.jpg


hgh1.jpg
 
Hgh

Moet je nog wel even een foto plaatsen bro .:D
 
He, weet nie waar die naartoe zijn, in mn voorbeeldpost stond ie er :)

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

hgh.jpg
 
wat ik me kan herinneren is dat er een hele tijd terug een topic voorbij is gekomen dat deze ''somatrope'' geen hgh bevat
 
Onderzoek douane waarschuwt tegen namaakgeneesmiddelen "SOMATROPE"

Meer dan 800 vermeende Somatropine flacons gezorgd, die waarschijnlijk was bedoeld voor gebruik in het misbruik bodybuilding scene;
Forensisch rapport toont werkelijke ineffectiviteit, en ook om ongewenst en gevaarlijk tegengestelde effecten

Een totaal van 800 ampullen nagemaakte geneesmiddelen (de zogenaamde twee-kamer cartridges) met het vermeende drugsgebruik "Somatropine 15 IE (5 mg) in staat waren om" ervoor te zorgen Neurenberg douane-onderzoekers in de afgelopen onderzoek. Geeft aan dat er waarschijnlijk vals voor de Duitse bodybuilder scène zijn bepaald.

Als afgebeeld op het Instituut voor gerechtelijke geneeskunde van de Universiteit van Erlangen-Nürnberg rapport in opdracht nu, werd in beslag genomen op de "medicijnen" van China tot gevaarlijke namaakproducten.

zou kunnen worden waargenomen in plaats van de verwachte reële groei hormoon "GH", waarvan niet de geringste sporen, de vervalsingen die onder andere stoffen, met name het geneesmiddel cortisone.
Cortisone is vaak een bijwerking leidt tot spieratrofie (spieratrofie) en hebben ook osteoporose en gewichtstoename, met romp obesitas resultaat.
Juist deze potentiële gevaarlijke effecten van de nagemaakte medicijnen "SOMATROPE waarschijnlijk" - gebruikt vaak misbruikt en illegale in de bodybuilding scene - niet echt welkom zijn.

Over de fundamenteel gevaarlijk en illegaal gebruik van drugs van de 'zwarte markt', het is dus bijzonder tegen mogelijke vervalsing van de hierboven beschreven product "SOMATROPE" gewaarschuwd.

Het bewijs dat conventionele distributiekanalen (apotheken, ziekenhuizen) van het voorgeschreven medicijn beïnvloed door deze vervalsingen zou kunnen liegen, hier niet aanwezig.

BIJKOMENDE INFORMATIE

Somatropine-bevattende geneesmiddelen worden aangeboden als een koop onder verschillende namen door vooraanstaande farmaceutische bedrijven, de groeihormoon drug. Dit wordt meestal voorgeschreven door de medisch gewenste toename van de spiermassa, de vermindering van vet deposito's en de toename van de botdichtheid.
Een verkoop-eenheid (twee-kamer patroon) met vijf milligram werkzame bestanddeel somatropine kosten in de juridische definitieve verkoop ongeveer 300 €.

Article Source: Germany Zoll. http://www.zoll.de/f0_veroeffentlichungen/e0_sonstiges/v0_2009/z31_pm_somatropin/index.html
 
Back
Naar boven