Fitness Seller

Mel Gibson kan het niet meer aan!

Bezoekers in dit topic

"If you get raped by a pack of niggers it will be your fault!"

:roflol:

Jammer dat het zo'n verbitterde alcoholist is geworden, vond zijn films altijd erg goed.
 
tja,

lijkt me dat die niet zomaar klaagt ofzo... buiten dat iets opnemen en zn reactie uitlokken is ook fout

maar goed.. who gives a shit..

en idd zn films zijn niks mee..

laat hem maar weer komen met een braveheart achtige film
of een nieuwe lethal weapon..






blijft modder gooien... lijkt me niet dat hij alleen "schuldig" is


'Ex probeerde Mel Gibson af te persen'

AMSTERDAM – Bronnen dichtbij Mel Gibson beweren dat ze “hard bewijs” hebben dat Oksana Grigorieva, de ex-vriendin van Gibson, heeft geprobeerd de acteur af te persen.


Oksana, de moeder van een van de kinderen van Gibson, zou meer dan tien miljoen dollar (meer dan ongeveer acht miljoen euro) hebben geëist.


In ruil daarvoor zou de vrouw haar mond houden over geluidsopnames waarop het stel ruziemaakt. Op de tape scheldt Gibson zijn ex uit voor ‘trut’ en ‘hoer’. Oksana gebruikt de tape nu om de voogdij over hun acht maanden oude dochter Lucia te krijgen.

Volgens de bronnen heeft de ex van Gibson een specifiek bedrag genoemd, maar dat bedrag willen de bronnen niet bekendmaken. Ze houden het op meer dan tien miljoen dollar. Ze melden wel dat er e-mails en ander ‘fysiek bewijs’ is om de afpersing te bewijzen.

Volgens TMZ zullen de advocaten van Gibson binnenkort overleggen met de autoriteiten van Los Angeles over een strafrechtelijk onderzoek naar Oksana.
 
Wtf:roflol::roflol::roflol:

Wist niet dat het zo erg met hem gesteld was. Zal wss wel aardig wat therapie vragen vooraleer hij z'n aggresie terug kwijt is en hij hem terug volledig kan beheersen. :roflol:
 
Back
Naar boven