MuscleMeat

Hostel in Amsterdam

Bezoekers in dit topic

pumpingthatiron

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
2 jan 2012
Berichten
540
Waardering
30
Lengte
1m85
Massa
96kg
Vetpercentage
14%
Is er iemand die mij een jeugdherberg in Amsterdam kan aanraden die goedkoop is en een beetje dicht ligt bij het uitgaansleven/het centrum? Ik ben er nog nooit geweest, dus ik zou niet weten waar the "place to be" is, maar aangezien ik bij de trein ga en niet met de auto is het wel belangrijk dat het dicht in de buurt ligt van leuke dingen. Bedoeling is om de rosse buurt eens te bezoeken, maar ook om nog wat leuke dingen te doen overdag en natuurlijk langs een coffeeshop te gaan.
 
Geen idee verder maar hier werkte een vriendin van me een paar jaar terug en zij was er heel erg tevreden over.

http://www.flyingpig.nl/

@ locaties, downtown zit zowat op de wallen. Uptown vind ik een leukere plek maar is echt verder van "toeristisch" Amsterdam af. Uptown is zoals het woord al zegt een chique buurt. Vondelpark is dichtbij, musea zijn dichtbij Leidseplein is dichtbij....Dronken Engelsen zijn verder weg.....kortom ik ben voor uptown maar jij denk ik niet zo te lezen :)

Als je van de koffieshop een peeskamer in wil en met je stonede kop in 5 minuten in je hostel wil zijn.....downtown is dan heel centraal. Voor de roze buurt check ook Ruysdaalkade en Singelbuurt.
 
Laatst bewerkt:
Booking.com??
 
Bobs youth hostel?
 
Als locatie zou ik centrum nemen, of dat dan echt bij de dam is of meer richting oud-zuid maakt niet veel uit. Dat zijn geen grote afstanden.

-Coffeeshops: Niet op de nieuwmarkt, leidse of rembrandtsplein. De prijzen bij sommige shops zijn echt te achterlijk. Aanrader vind ik Boerenjongens, alhoewel die niet in het centrum zit.
-Ymir zegt Ruysdaelkade, maar dit is gewoon 1 klein stukje met hoeren. Alleen heengaan als je wilt nken (alhoewel ze nooit echt fantastisch waren), anders gewoon rondje lopen/biertje drinken op de wallen. Albert Cuyp markt nabij Ruysdaelkade is nog wel de moeite, wat ook vlakbij Heineken brouwerij is en museumplein.

Edit: Met de auto is sowieso niet te doen, maar in heel amsterdam heb je bussen, trams en metro, dus met het OV kan je prima alles bereiken waar je ook zit.
 
Gadverdamme, de meeste hostels zijn al helemaal volboekt voor binne 2 weken :( ook bijna nooit privé kamers beschikbaar.

Als iemand nog hostels kent met privé kamers die nog beschikbaar zijn zou dat natuurlijk helemaal mooi zijn :) maar bijna alle hostels die ik gevonden heb waren al bezet verdomme... er is ook bijna altijd een minimum verblijf van 3 nachten ???

Online vond ik een paar hotels, maar dat is dan wel meteen een pak meer geld natuurlijk :(

http://www.hotels.nl/nl/amsterdam/ibiswestcorner/
http://www.hotels.nl/nl/amsterdam/citizenmhotelamsterdamcity/
http://www.hotels.nl/nl/amsterdam/bastionzw/


Het Bastion hotel is het goedkoopste.

http://www.hotels.nl/nl/amsterdam/bastionzw/
 
Laatst bewerkt:
Al deze locaties zijn +45 minuten lopen uit het centrum maar wel vaak goed bereikbaar per tram/metro. Dat wil zeggen tot 24.00 en dat is met uitgaan irritant. Taxi is al snel 15 a 20 euro in de nacht naar die locaties.

Zat flying pig vol?
 
Ymir zegt Ruysdaelkade, maar dit is gewoon 1 klein stukje met hoeren. Alleen heengaan als je wilt nken (alhoewel ze nooit echt fantastisch waren), anders gewoon rondje lopen/biertje drinken op de wallen. Albert Cuyp markt nabij Ruysdaelkade is nog wel de moeite, wat ook vlakbij Heineken brouwerij is en museumplein.

Klopt wat er staat over Ruysdaelkade. De wallen vind ik alleen leuk om rond te kijken maar te druk, net een dierentuin met dames ipv dieren. Ik bedoelde idd ook voor als je echt naar binnen wil en ik bedoelde de omgeving van de wijk de Pijp, Albert Cuypmarkt.

Deze coffeeshop was mijn favoriet in Amsterdam:
[Link niet meer beschikbaar]
Sfeer uitstekend weed ook, veel toeristen maar geen rotzooi zoals je rondom Amsterdam CS veel hebt. [Link niet meer beschikbaar] zijn een must see!
Verder is er echt topweed in de coffeeshops de dampkring en de tweede kamer. Neem gewoon een keer de duurste van de lijst. Niet de goedkoopste van de stad wel superkwaliteit.
Oke nog 1 shopje dan, ik kan er tientallen noemen uit mijn vroegere blowtijd :D http://www.coffeeshop.freeuk.com/OverkantH.html bij de Hortus...Tropenmuseum en Waterlooplein.

Je weet waar de karma knop zit :)
 
Qua Hostels zou ik het niet weten verder. Die hotels zijn inderdaad buiten het centrum. Je zou op 9292ov.nl kunnen kijken waar je de beste verbinding hebt naar het centrum, en welke het laatst gaat.
 
@ TS heb je Bobs youth hostel nou al gechecked?
 
Flying pig is alleen tijdens de week beschikbaar, niet in het weekend (tenzij je maanden op voorhand boekt). Valt er tijdens de week ook voldoende te doen qua uitgaan in Amsterdam, of moet je best tijdens het weekend gaan?

Ik zou dan DOWNtown flying pig moeten nemen, toch?
 
Ik zou tussen donderdag en zondag gaan.

Heb even gekeken waar Flying Pig zit, downtown is inderdaad het meest ideaal, maar Uptown is ook prima te doen. Je zit dan nog vlakbij het vondelpark en leidseplein, dus dat is goed te doen.
 
En waar is het broeiende uitgaansleven in Amsterdam dan ?
 
Daar heb je alleen kamers van minimum 4.

Dat is dan wel minder inderdaad.
Ik ken het alleen omdat we er soms door de weeks binnen stapte om een paar blikjes bier te drinken. De kroegen waren dan om 2uur dicht en je kon daar dan nog even binnen lopen, blikje heineken was 1 euro:o
 
Waarom privékamer in hostel zoeken? Dat neemt net het leuke sociale aspect ervan weg. Neuken is uiteindleijk toch geen probleem als dat de reden zou zijn...

Hostels die volzitten altijd toch eens e-mailen of bellen. Ik ben zo nog vaak binnengeraakt omdat ze een paar slaapplaatsen extra overhouden die niet verhuurd staan online. Check it!
 
Back
Naar boven