Fitness Seller

Shocking News Documentaire toont voor het eerst 'alien' aan de wereld

Bezoekers in dit topic

Ano_91_2

Advanced Bodybuilder
Lid sinds
7 dec 2012
Berichten
1.277
Waardering
94
Lengte
2m24
Massa
48kg
Vetpercentage
34%
De documentaire Sirius, die later deze maand uitkomt, belooft heel wat stof te doen opwaaien. Voor het eerst zullen beelden getoond worden van een kleine alien. De humanoïde werd naar verluidt jaren geleden gevonden in de Chileense Atacama woestijn.

© S.T.A.R. Research/YouTube.
Wetenschapper Steven Greer, grondlegger van het Disclosure Project en het Studiecentrum voor Buitenaardse Intelligentie, werkte samen met regisseur en Emmy-winnaar Amardeep Kaleka om te film te realiseren. Acteur Thomas Jane (van de HBO-serie 'Hung') sprak de documentaire in. De fondsen werden gegenereerd door middel van crowdfunding.

Getuigenverklaringen
De documentaire onthult dat onze Aarde al meermaals is bezocht door buitenaardse wezens maar dat dit steeds werd geheimgehouden onder druk van een militaire, industriële en financiële elite. Getuigenverklaringen van vooraanstaande wetenschappers en officiële documenten, die het bestaan van aliens aantonen, passeren de revue.

DNA-onderzoek
Uit röntgenfoto's en DNA-onderzoek zou blijken dat een vreemd wezen dat aangetroffen werd in Chili, een piepkleine alien is waarvan de structuur gelijkt op die van de mens. Daarnaast claimen de vorsers achterhaald te hebben welke alternatieve energie buitenaardsen gebruiken om op korte tijd immense afstanden af te leggen. Volgens Steven Greer kan die technologie zelfs door de mensheid worden aangewend.

Olie als energiebron overbodig
"Dit is het belangrijkste verhaal ooit dat nooit verteld werd", aldus de documentairemaker. "Dankzij deze kennis over de werking van UFO's, die door overheden systematisch is verborgen gehouden, zal olie en nucleaire energie overbodig worden. Dat is meteen ook de belangrijkste reden waarom regeringen deze informatie nooit publiek maakten."

Of het wezen dat gevonden werd daadwerkelijk een alien is of gewoon weer een hoax, zal natuurlijk nog moeten blijken. Op 22 april, de dag waarop Sirius in première gaat, weten we wellicht meer. In afwachting kan u alvast hieronder de trailer bekijken.


Trailer:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2J9B11JUYFA




HOLY MTF SHIT

[Afbeelding niet meer beschikbaar]
 
Visitor_Pilot2.png


visitors are coming!
 
Een piepklein alien?

alien_tiny.jpg
 
Uit röntgenfoto's en DNA-onderzoek zou blijken dat een vreemd wezen dat aangetroffen werd in Chili, een piepkleine alien is waarvan de structuur gelijkt op die van de mens.

Yep, levende wezens met een compleet ander evolutionair pad achter de rug, afkomstig van een planeet die er hoogstwaarschijnlijk heel anders uit ziet, lijken toevallig op ons :rolleyes:
Willen ze Hoaxen dat ze het dan ten minste een beetje geloofwaardig maken.
 
Ah steven greer. Ben benieuwd of hij weer met dezelfde fototjes komt als jaren geleden, en vanaf iemand de vraag stelt "hoe weet je dat dit aliens zijn, en geen optische illusie" boos gaat doen en claimen dat hij de "wetenschapper" is(tis een osteopaat :roflol:).
 
Leuke stunt, zal zeker een hoop aandacht trekken voor hun "docu".
 
zie je wel dat er ergens een planeet bestaat met allemaal piepkleine skinnie's!!!
en dat ze me komen halen om hun koning te worden!
omdat ik zo mooi gespierd ben!!! yeah King Skinnie Rules GVD!!!!!:mad:
 
Allemaal haters hier. Totdat het straks echt is, keep your mind open
 
Allemaal haters hier. Totdat het straks echt is, keep your mind open

Altijd die strawman van open-mindness.

open mind: willingness to consider new ideas and access them in the sphere of rationality.

gullability: accept wild claims/assertions without accessing them in the sphere of rationality.

Ik word persoonlijk al allergisch van het "publiceren" van een documentairy ipv een paper te proberen submitten voor peer review.
Dat is het nummer 6 kenmerk van pseudowetenschap: de wetenschappelijke methode proberen te ontduiken.
 
Laatst bewerkt:
Ik denk dat er ook wel andere (intellectuele) levensvormen zijn op een andere planeet.. zeg niet hier 'in de buurt', miss wel miljoenen lichtjaren ver weg maar denk het wel.

:yarly:
 
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
 
Altijd die strawman van open-mindness.

open mind: willingness to consider new ideas and access them in the sphere of rationality.

gullability: accept wild claims/assertions without accessing them in the sphere of rationality.

Ik wordt persoonlijk al allergisch van het "publiceren" van een documentairy ipv een paper te proberen submitten voor peer review.
Dat is het nummer 6 kenmerk van pseudowetenschap: de wetenschappelijke methode proberen te ontduiken.

+1

Echt onderzoek wordt anders gedaan dan deze methode
 
Back
Naar boven