Ga Terug   DutchBodybuilding.com forum > Hoofdfora > Trainingsschema's en Programma's

Antwoord
Oud 26 June 2013, 17:44  
denhaag76
Novice
 
Stats: M 39j 1m89 92kg -
Voorstellen met mijn probleen

Advertentie
Goedendag,

Mijn naam is Jim, ik ben 36 jaar oud en heb in het verleden veel gefitnest. Ongeveer 4 jaar geleden ben ik geopereerd aan een hernia in mijn onder rug. Hier ben ik in belgie aan geholpen en de uitstraling naar mijn benen is zo goed als weg.Helaas heb ik in de afgelopen jaren veel geprobeerd om te gaan sporten, maar doordat ik een chronische instabiele rug heb, heb ik heel vaak last van een rug blessure.

Sinds enige maanden train ik samen met een fysiotherapeut, waarbij ik wel iets verbetering merk, maar ik merk ook dat als ik last van verkramping in mijn rug krijg ik er langer last van heb.

Iemand een idee om mijn rug spier sneller te laten versterken, als dit namelijk is gebeurd, zal ik naar alle waarschijnlijkheid niet geopereerd te worden waarbij ze wervels vast gaan zetten.

Ik train nu af en toe met een aangepast schema, maar moet dit dikwijls onderbreken doordat mijn rugspier verkrampt. vast slaat.

Alvast bedankt voor jullie antwoord.

Groeten
  Met citaat antwoorden
Oud 27 June 2013, 06:46  
philippezzz7
Dutch Bodybuilder
 
philippezzz7's Avatar
 
Stats: M 35j 1m78 98kg 14%
Bekijk Galerij (8 foto's)
ik ben ook geopereerd aan men onder rug, helaas is de pijn niet verdwenen en ik heb dit enkele jaren geleden besproken met mijn arts en die liet me weten dat een operatie aan de rug de pijn niet wegneemt maar dat het een noodzaak is anders zou het enkel verergeren. dus ik neem al heel wat jaren pijnstillers (tramadol) ben nu bijna een jaar terug aan het trainen, neem niet te zwaar op vrij snel tempo en ge´soleerd en hoe sterker en gespierde je word hoe beter het gaat gaan met je rug, maar de pijn blijft jammer genoeg altijd (wat bij mij gepaard gaat met dagelijks gebruik van pijnstillers en soms spierontspanners al probeer ik die zo min mogelijk te gebruiken)
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Snel Reageren
Bericht:
Opties
Oud topic waarschuwing
Dit topic, of de laatste post, is meer dan 796 dagen oud. Het is heel waarschijnlijk dat de discussie afgelopen is, dus bumpen heeft geen zin.
Als je toch denkt dat het nodig is om te reageren, dan kan je dit alsnog doen.
Topic opties