Fitness Seller

Boksschool in Groningen

Bezoekers in dit topic

Tjibbe

Competitive Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
16 jun 2003
Berichten
2.027
Waardering
4
Ik ga er binnenkort wonen, maar zie nergens een normale duidelijke sites. Ik wil graag het liefst boksen. Maar dan wel bij een goede boksschool. Ik wil zelf graag in de toekomst wel eens een wedstrijd boksen, vandaar dat ik het liefst ergens boks waar een hoog nievau is. Ik kan alleen niet echt een boksschool vinden. Wat is de beste keus voor in Groningen. En is er eventueel een internetsite van??
 
Of in ieder geval ergens waar boksles word gegeven??
 
Ik weet wel dat er kickboks les gegeven wordt in de Hercules, deze zit als ik me niet vergis aan de Bedumerweg. Ook zit er volgens mij een normale boks school bij het Damsterdiep, of ergens in die wereld.
 
Ik heb dit adres gevonden alleen geen internet site erbij, kent iemand deze boksschool? BOXING STAD GRONINGEN
Paterswoldseweg 131
9727 BE GRONINGEN
 
Je hebt BOWI nog in winschoten, je hebt er nog 1 in delfzijl die wedstrijdboksers heeft. En in appingedam zit nog 1. Voor de rest is het meer kickboksen in groningen en omstreken
 
Boxing Stad Groningen

Boxing Stad Groningen heeft tegenwoordig een website: http://boksen.nu en http://www.boxingstadgroningen.nl

Het adres is veranderd, ze zitten nu aan de Antillenstraat 2 in Groningen. Het is een leuke actieve club met leden van jong tot oud, mannen en vrouwen, recreanten en wedstrijdboksers. Op de website kun je alle informatie vinden die je zoekt.
 
Back
Naar boven