| | |||||||
![]() |
| | LinkBack | Topic Opties | Zoek in Topic | Weergave Modus |
| | #1 |
| Competitive Bodybuilder | Iemand wel eens besteld van deze site?
http://www.Ikkenderegelswel Bro hoelang kom je hier al?...Lees de regels het is niet toegestaan. eerste waarschuwing voor jou.. D.W. Sorry bro, kon er niet uit opmaken dat dit niet mocht Dit komt uit de boardregels bovenaan de pagina... DE REGELS : 1.Source posten is niet toegestaan Source posten is het vermelden van een bron of leverancier bij naam of bij adres of gelijk wat. Sorry, had die nie gezien :gosh: :scared: D.W. Laatst aangepast door nasty^PhysIc : 1 April 2004 om 09:38. |
| |
| | #2 |
| Dutch Bodybuilder Geregistreerd: Mar 2003 Locatie: Nederland Leeftijd: 28 Geslacht: M
Posts: 433
Casino cash: €250
Karma Power: 6 | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Neeh niets besteld. Maar het is er wel duur zeg!!! |
| |
| | #3 |
| Dutch Bodybuilder Geregistreerd: Feb 2003 Geslacht:
Posts: 301
Casino cash: €250
Karma Power: 6 | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Nee. Hoe weet je dat het duur is? Welke site is wel goedkoop? Zijn sites wel te vertrouwen?
__________________ Keep on Training |
| |
| | #4 | |
| Freaky Bodybuilder Geregistreerd: Mar 2003 Locatie: Rotterdam Leeftijd: 31 Geslacht: M
Posts: 5.487
Casino cash: €2250
Karma Power: 22 | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Citaat:
__________________ Price, T., et al. (2005). Biceps brachii regional growth in response to 12 weeks of resistance training. Med Sci Sports Exer. 37:S131. - bitches... | |
| |
| | #5 |
| Dutch Bodybuilder Geregistreerd: Feb 2003 Geslacht:
Posts: 301
Casino cash: €250
Karma Power: 6 | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Wat moet je wel vertrouwen en hoe kan je weten wat de prijzen zijn? Als je niet weet waar ze via "normaal" prijzen te koop zijn!
__________________ Keep on Training |
| |
| | #6 |
| Dutch Bodybuilder Geregistreerd: Feb 2003 Geslacht:
Posts: 301
Casino cash: €250
Karma Power: 6 | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Toch vreemd dat zoeen site 2 jaar bestaat en al 2 jaar dingen verkoopt die niet legaal zijn en mensen via credit card betalen, iets wat erg snel als bewijs tegen het site gebruikt kan worden.
__________________ Keep on Training |
| |
| | #7 | |
| Freaky Bodybuilder Geregistreerd: Mar 2003 Locatie: Rotterdam Leeftijd: 31 Geslacht: M
Posts: 5.487
Casino cash: €2250
Karma Power: 22 | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Citaat:
__________________ Price, T., et al. (2005). Biceps brachii regional growth in response to 12 weeks of resistance training. Med Sci Sports Exer. 37:S131. - bitches... | |
| |
| | #8 |
| Freaky Bodybuilder Geregistreerd: Feb 2004 Leeftijd: 26 Geslacht:
Posts: 4.676
Casino cash: €250
Karma Power: 14 | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
het ziet er wel interessant uit, maar verschrikkelijk duur ja. Ik zou zo'n site in ieder geval niet vertrouwen. Haal het dan gewoon in nederland bij een vertrouwde leverancier. Iemand hir wel meer bekend met deze site? Dutchwindmill misschien? |
| |
| | #9 |
| Huge Freak | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Sommige sites zijn wel te vertrouwen. Ik heb s bij www.sorrymodsffnietaangedacht.com
__________________ Stats: Lengte: 179cm Gewicht: 86.0kg Bovenarmen: 41.0cm koud BF: 11% Doel: 105kg, 12/13% BF Laatst aangepast door Dboll : 1 April 2004 om 09:07. Reden: Link naar een pharmasite geplaatst...ff niet aan gedacht. |
| |
| | #10 | |
| Dutch Bodybuilder Geregistreerd: Nov 2003 Locatie: Nederland Leeftijd: 26 Geslacht: M
Posts: 295
Casino cash: €250
Karma Power: 5 | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Citaat:
Ken je niemaand er is vast wel iemaand hier die je kan helpen.Is er niemand dan vind ik het risico niet waard het is niet zo zeer om geld als je vergelijkt wat voor schade je kan aanrichten als je troept gebruikt.. | |
| |
| | #11 |
| Met pensioen | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Inderdaad. Sites gaan uit van die vele mensen die geen weet hebben waar ze in hun buurt wat kunnen bestellen. Internet is dan de aangewezen plek. Doe maar es een search op Google met wat simpele woorden en je komt meteen terecht bij een online apotheek in steroiden. Ik heb er es eentje getracked en kwam uit in Slovenie en Slowakije...zo zie je maar, het ligt zwaar aan het land van waaruit ze opereren. Daar hebben ze niet zoveel te vrezen van autoriteiten.
__________________ 'Bodybuilding. When narcism becomes a lifestyle.' |
| |
| | #12 |
| Dutch Bodybuilder Geregistreerd: Jun 2003 Locatie: België Leeftijd: 32 Geslacht:
Posts: 416
Casino cash: €250
Karma Power: 6 | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Dan vraag ik me toch wel af in welke landen AS zonder gevolgen kan verkocht worden . zonder voorschrift? |
| |
| | #13 |
| Competitive Bodybuilder | Re: Iemand wel eens besteld van deze site?
Hoef toch niet gekocht teworden, ze kunnen het ook gewoon weg jatten bij een ziekenhuis |
| |
| | #14 |
| Cool Novice Geregistreerd: Mar 2004 Locatie: Nederland Leeftijd: 35 Geslacht: M
Posts: 57
Casino cash: €250
Karma Power: 0 | ja ik heb wat besteld
Beste lieden, Tja ik heb wat deca en wat groei hormonen besteld, de site op zich is niet fake alleen is mijn lading onderschept door de duane op schiphol dus no fff way... jammer zijn redelijke prijzen, maar ben toch weer naar mijn vertrouwde dealer toegegaan... Hotbear Laatst aangepast door dutch windmill : 1 April 2004 om 09:41. |
| |